Es posa en marxa al Ripollès el servei d’assessorament Ofideute

Portada » Notícies » Noticies » Es posa en marxa al Ripollès el servei d’assessorament Ofideute

Es posa en marxa al Ripollès el servei d’assessorament Ofideute

Publicat el

El Consorci de Benestar Social del Ripollès ha signat recentment un conveni de col.laboració amb l’Agència Catalana de l’Habitatge per tal d’apropar a la ciutadania el Servei Ofideute. Aquest servei per objecte informar i assessorar a les persones i/o famílies del Ripollès sobre el deute hipotecari amb l’objectiu d’evitar el desnonament.

D’aquesta manera, totes les persones o famílies que siguin propietàries d’un únic habitatge, d’ús habitual, sobre el qual recaigui una hipoteca i hi hagin dificultats per fer front als pagaments, poden adreçar-se personalment o per telèfon al Consorci de Benestar Social del Ripollès.

Més informació

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page