Presentació de la campanya de l’Envelliment Actiu al Ripollès

Portada » Notícies » Noticies » Presentació de la campanya de l’Envelliment Actiu al Ripollès

Presentació de la campanya de l’Envelliment Actiu al Ripollès

Publicat el

El passat dijous es va presentar la campanya de l’Envelliment Actiu al Ripollès. En el marc de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu, el Ripollès se suma a aquesta iniciativa presentant un bloc i dues activitats, una caminada popular i un concurs de fotografia.

BLOC: L’Envelliment Actiu al Ripollès

El bloc és un recull gràfic de les activitatsque realitzen les residències geriàtriques, casals de gent gran, Hospital Comarcal de Campdevànol i Fundació MAP. Mostra un gran ventall d’activitats en la línia de la pràctica d’un envelliment actiu i saludable: activitats físiques molt variades (des de raquetes de neu fins a ioga o tai txi); celebracions de festes i tradicions; trobades generacionals amb escoles, instituts, llars d’infants o associacions; sortides i excursions a indrets molt variats; actes puntuals com la Marató per la pobresa, conferències, àpats de germanor… i tallers de tot tipus com pintura, horticultura, manualitats, etc.

MARXA “Caminem per l’envelliment actiu”

El dia 4 de novembre de 2012, els municipis de Campdevànol, Camprodon, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, a través dels seus grups excursionistes o altres associacions implicades, organitzaran la primera marxa popular per L’Envelliment Actiu al Ripollès. El mateix dia, a la mateixa hora, en 4 municipis de la comarca!

PREMIS ENSEMS

Les trobades generacionals són un dels actes més arrelats a totes les residències geriàtriques i casals de gent gran de la comarca. Per aquest motiu, i per la gran emotivitat de l’acte en mateix, volem subratllar els instants plens d’afecte d’aquestes trobades premiant l’entitat que presenti la fotografia més original i creativa (segons la valoració d’un jurat format per experts fotògrafs de la comarca).