Presentació de la campanya de l’Envelliment Actiu al Ripollès

8 d'octubre de 2012

El passat dijous es va presentar la campanya de l’Envelliment Actiu al Ripollès. En el marc de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu, el Ripollès se suma a aquesta iniciativa presentant un bloc i dues activitats, una caminada popular i un concurs de fotografia.

BLOC: L’Envelliment Actiu al Ripollès

El bloc és un recull gràfic de les activitatsque realitzen les residències geriàtriques, casals de gent gran, Hospital Comarcal de Campdevànol i Fundació MAP. Mostra un gran ventall d’activitats en la línia de la pràctica d’un envelliment actiu i saludable: activitats físiques molt variades (des de raquetes de neu fins a ioga o tai txi); celebracions de festes i tradicions; trobades generacionals amb escoles, instituts, llars d’infants o associacions; sortides i excursions a indrets molt variats; actes puntuals com la Marató per la pobresa, conferències, àpats de germanor… i tallers de tot tipus com pintura, horticultura, manualitats, etc.

MARXA “Caminem per l’envelliment actiu”

El dia 4 de novembre de 2012, els municipis de Campdevànol, Camprodon, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, a través dels seus grups excursionistes o altres associacions implicades, organitzaran la primera marxa popular per L’Envelliment Actiu al Ripollès. El mateix dia, a la mateixa hora, en 4 municipis de la comarca!

PREMIS ENSEMS

Les trobades generacionals són un dels actes més arrelats a totes les residències geriàtriques i casals de gent gran de la comarca. Per aquest motiu, i per la gran emotivitat de l’acte en mateix, volem subratllar els instants plens d’afecte d’aquestes trobades premiant l’entitat que presenti la fotografia més original i creativa (segons la valoració d’un jurat format per experts fotògrafs de la comarca).

Compartiu-ho amb: