Jornada sobre joves, emprenedoria i ramaderia

17 d'octubre de 2012

La formació i la informació per incentivar els joves a emprendre la seva pròpia explotació i facilitar informació sobre les ajudes, eines i recursos que el jove a disposició per iniciar un negoci propi en el món de la ramaderia. Aquests són els objectius de la jornada La ramaderia com una opció de futur?, que tindrà lloc el proper divendres 19 d'octubre a les 6 de la tarda al Consell Comarcal del Ripollès.

L'activitat tanca el mes de fires ramaderes a la comarca del Ripollès i ha estat organitzada pel Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès i l'Àrea d'Agroalimentari del Consorci Ripollès Desenvolupament.

La jornada començarà a les 6 de la tarda amb una presentació del president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira. A continuació, Ramon Bach, veterinari i secretari tècnic de l'ANCRI, parlarà del curs de gestió i maneig per a emprenedors del sector oví. El seguirà un tècnic del Departament d'Agricultura que informarà sobre les ajudes del DARP per a ramaders. La jornada continuarà amb la participació de joves ramaders que compartiran les seves experiències i una xerrada de l'arquitecte Josep Bunyesc sobre la revalorització de la llana per aïllant tèrmic.

La jornada és gratuïta i tindrà lloc a la sala d'actes del Consell Comarcal del Ripollès. Consulteu el cartell en pdf.

 

 

Compartiu-ho amb: