Una trentena de professionals en una jornada per al treball en xarxa en infància i adolescència

18 d'octubre de 2012

Una trentena de professionals en l’àmbit de la infància i l’adolescència (educadores i treballadores socials, pedagogs, psicòlegs, etc.) han participat aquest matí en la jornada de treball organitzada pel Consorci de Benestar Social del Ripollès. L’objectiu principal de l’acte era “promoure sinèrgies i establir un autèntic treball en xarxa entre els professionals per poder donar millors respostes a les necessitats d’aquests col·lectius”, tal com ha explicat el president de l’entitat, Miquel Rovira, en la presentació.

La jornada ha començat amb una explicació de la nova Llei de protecció a la infància i a l’adolescència per part de Beatriz Llorca, jurista de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat de Catalunya. A continuació, s’ha realitzat un passi audiovisual per explicar què són i com funcionen els Centres Oberts dels diferents municipis del Ripollès, seguit d’una ponència sobre la cultura del treball en xarxa a càrrec de Jordi Collet, sociòleg i professor de la Universitat de Vic (a la fotografia). 

 

 

Tot seguit hi ha hagut dinàmiques i treball en grup entre els participants i, finalment, Silvia Casellas, cap del Servei d’Atenció a la Infància i l’Adolescència a Girona, ha fet la cloenda de l’acte.

Compartiu-ho amb: