Miquel Rovira a les jornades internacionals ‘Más Leader’ a Madrid

24 d'octubre de 2012

Miquel Rovira i Comas, president del Consell Comarcal del Ripollès i de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), ha participat a les jornades internacionals MÁS LEADER. Experiències i propostes per a la sostenibilitat de les zones rurals, que han tingut lloc els dies 23 i 24 d'octubre al Centre de Convencions Mapfre de Madrid. Rovira ha moderat la taula rodona "La visibilidad del mundo rural en el conjunto de la sociedad", que ha tingut lloc aquest mateix matí.

Les jornades han estat convocades per la Red Española de Desarrollo Rural (REDR), xarxa dels grups d'acció local estatals, amb l'objectiu de donar una visió de quin ha estat el valor del programa Leader pel desenvolupament rural dels darrers anys. Les jornades s'han estructurat en sis taules rodones que han analitzat les particularitats de l'enfocament Leader a través d'experiències desenvolupades al territori o propostes de futur.

En la taula que ha moderat Miquel Rovira hi han participat Meritxell Serret, coordinadora tècnica de la Fundació del Món Rural de Catalunya; Raúl Compes, professor titular de la Universitat Politècnica de València; Cecília Díaz, professora titular de Sociologia de la Universitat d'Oviedo i Susana Cuevas, directora d'EFEAGRO.

 

Per a més informació llegiu aquesta notícia de www.desenvolupamentrural.cat

LEADER és una eina de competitivitat que aporta un gran capital social. Les jornades ‘Más Leader’ deixen palesa la importància de la metodologia Leader per a la diversificació de les zones rurals

Compartiu-ho amb: