Operadors turístics europeus visiten la xarxa de senders Itinerànnia

26 d'octubre de 2012

Aquesta setmana un grup de deu professionals procedents d'Anglaterra, Escòcia, Dinamarca i Noruega, a més d'operadors catalans i espanyols que treballen amb agències turístiques de França i Alemanya, han conegut la xarxa de senders Itinerànnia que comunica el Ripollès, la Garrotxa i l'Alt Empordà. La setmana passada el Ripollès també es va promocionar a la fira Mercat de Mercats, a la plaça de la Catedral de Barcelona, per on van passar més de 250.000 habitants.

Operadors de diferents països d'Europa han visitat durant aquesta setmana, del 22 al 26 d'octubre, diferents punts de la xarxa de senders Itinerànnia. El dimarts 23 van fer estada a la comarca del Ripollès. Els operadors es van allotjar a Ribes de Freser, des d'on van iniciar una ruta 4×4 que els va portar fins a Pardines i, posteriorment, a l'Orri Vell-Estany del Tarter, des d'on van iniciar una ruta a peu d'1h i 30 minuts de durada cap a la Gran Jaça i el Refugi de Montserrat. Finalment, el grup va arribar a Camprodon, on a la tarda va tenir lloc un workshop o sessió de treball: van produir-se entrevistes de 10 minuts entre 10 touroperadors i 15 empresaris, un total de 150 entrevistes en tres hores.

L'objectiu d'aquesta experiència és aconseguir que els operadors coneguin els nombrosos atractius i les possibilitats que ofereix la xarxa de senders, així com els establiments dels territoris per on passa.

Més informació: nota de premsa del Consorci Ripollès Desenvolupament

 

D'altra banda, els dies 19, 20 i 21 d'octubre, l'Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament va promocionar la gastronomia i l'oferta turística de la comarca a la fira Mercat de Mercats de Barcelona. Allà es van exposar els productes certificats Coca del Ripollès i formatge de l'Associació de Petits Elaboradors Agroalimentaris del Ripollès.

Més informació: nota de premsa del Consorci Ripollès Desenvolupament

Compartiu-ho amb: