Crida a participar a la primera marxa per l’Envelliment Actiu al Ripollès

30 d'octubre de 2012

El proper diumenge 4 de novembre tindrà lloc la primera edició de la marxa Caminemper l’Envelliment Actiu al Ripollès. Una activitat organitzada pel Consorci de Benestar Social del Ripollès amb motiu de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional del 2012.

La marxa es realitzarà de manera simultània, amb sortida a les 10.30 del matí, als municipis de Camprodon, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses i està especialment adreçada a les persones majors de 65 anys, tot i que està oberta a tot el públic. Per això s’ha comptat amb la col·laboració en l’organització del Club Excursionista de Ripoll, la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses i la residència geriàtrica L’Hospital i Creu Roja de Camprodon, entitats que centralitzen les inscripcions.

 

Miquel Rovira, president del Consorci, ha fet una crida a participar a la caminada

 

S’espera una bona participació. La inscripció és obligatòria i costa 2 euros a Ripoll i Sant Joan (és gratuïta a Camprodon) i 3 euros si es fa el mateix dia de la marxa. Els punts de sortida seran la plaça Santa Maria de Camprodon, el Pla d’Ordina de Ripoll i la plaça Torres i Bages de Sant Joan de les Abadesses i al final de cada recorregut es signarà un llibre d’Honor i s’obsequiarà els participants amb un petit refrigeri.

Des del Consorci de Benestar Social del Ripollès es convida els participants a portar la càmara fotogràfica i a enviar un màxim de 5 fotografies al correu electrònic cbsripolles@ripolles.cat, per tal de realitzar una exposició online que es publicarà al bloc de la caminada.

Per a informació dels recorreguts de les caminades i per consultar els punts d’inscripció, com el mateix Consorci o les diferents residències i casals de gent gran, es pot consultar el blog http://caminemperlenvellimentactiu.wordpress.com

Aquesta és una més de les activitats organitzades des del Consorci de Benestar Social del Ripollès per homenatjar la gent gran de la comarca. Entre d’altres, també s’ha posat en marxa el bloc http://envellimentactiuripolles.wordpress.com/ i s’ha organitzat un concurs de fotografia amb el nom de Premis Ensems 2013.

Compartiu-ho amb: