La Síndica de Greuges de Ripoll visita el Consorci de Benestar Social del Ripollès

6 de novembre de 2012

Fa uns dies la Síndica de Greuges de Ripoll, Irene Payet, es va reunir amb el president i la directora del Consorci de Benestar Social del Ripollès, Miquel Rovira i Elisabeth Ortega, respectivament. L'objectiu era conèixer de primera els serveis que es presten des de l'ens i entre quines xifres es mou el Ripollès en aquesta matèria. Una informació que li serveix pel dia a dia ja que Payet rep consultes relacionades amb aquest àmbit.

Aquesta és una més de les reunions que la Síndica està fent a les institucions i administracions de la comarca per tenir coneixement de primera de l'activitat que s'hi du a terme (La Síndica de Greuges de Ripoll es reuneix amb el president, a la seu del Consell, per informar-se dels serveis que ofereix l'ens comarcal).

 

 

Què és el Síndic de Greuges?

L’objectiu de la institució és la defensa dels drets de la ciutadania en l’àmbit local, per la qual cosa pot supervisar l’Administració municipal. La seva actuació comporta examinar i resoldre les queixes formulades per la ciutadania d’acord amb els criteris de legalitat i d’equitat

 

Més informació i horaris de la Síndica de Greuges de Ripoll

 

Compartiu-ho amb: