Avís a les persones usuàries del gas butà i del gas natural

7 de novembre de 2012

L’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor informa que coneixement de la visita a la comarca d’empreses instal·ladores de gas que van als domicis per realitzar la revisió del gas butà o del gas natural. L’Oficina i l’Agència Catalana de Consum recomanen el següent:

 

  • Desconfieu de les visites inesperades d’empreses instal·ladores de gas que vénen al vostre domicili per realitzar la revisió del gas butà o del gas natural si no heu sol·licitat expressament i prèviament el seu servei o no han estat notificades per les empreses corresponents.
  • Sol·liciteu sempre el carnet oficial professional. Demaneu que s’acreditin com a instal·ladors de gas autoritzats per la Generalitat de Catalunya
  • No us sentiu pressionats, reflexioneu i no us precipiteu i, davant el dubte, si us ofereixen la revisió del gas natural, consulteu amb la vostra empresa subministradora ja que només aquesta és la que ha de fer el control de seguretat de les instal·lacions i aparells.
  • Si us ofereixen la revisió del gas butà i no és una empresa de confiança que vosaltres heu contractat prèviament, no obriu la porta de casa vostra.

 

Més informació: Avís a les persones usuàries del gas butà i del gas natural

 

Per a qualsevol dubte o pregunta, contacteu amb l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor del Consell Comarcal, al carrer Progrés, 22. Tel. 972 70 32 11 o a través de consum@ripolles.cat.

Compartiu-ho amb: