Més promoció turística dels senders del Ripollès

8 de novembre de 2012

Itinerànnia ha participat al Workshop Pirineus que ha organitzat l’Agència Catalana de Turisme aquesta setmana passada al Berguedà. Les responsables d’aquesta xarxa de senders que uneix el Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà han pres part d’aquesta experiència entrevistant-se amb 8 touroperadors (6 de nacionals i 2 britànics), complint amb l’objectiu de donar-se a conèixer per tal que es programin viatges de senderisme a les tres comarques.

Gràcies a iniciatives com el Workshop Pirineus, que l’any passat va acollir la Garrotxa, es vol aconseguir que els operadors coneguin els atractius i les possibilitats d’Itinerànnia, així com els diferents establiments perquè aquesta xarxa de senders tingui cada vegada més presència en els paquets turístics que s’ofereixen als diferents països europeus. Molts d'aquests touroperadors estan buscant obrir-se a nous territoris i per aquest motiu han participat al workshop Pirineus, amb la intenció de crear i incloure noves propostes en els seus catàlegs. Els participants han mostrat un gran interès per la gastronomia, el producte local, el senderisme i el turisme cultural. Des que a l’any 2008 es van començar aquestes accions, l’increment de presència en els catàlegs de senderisme de touroperadors europeus ha incrementat en un 75%.

 

Informació de l'Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament
 

Compartiu-ho amb: