51 hores de festival a benefici del Centre de Distribució d’Aliments “El Graner”

9 de novembre de 2012

La Sala Eudald Graells de Ripoll acollirà, des d'avui divendres i fins diumenge, un festival benèfic pensat per a tots els públics. El preu de l'entrada pels tres dies és de 10 eruos i els diners recaptats aniran a benefici del Centre de Distribució d'Aliments "El Graner" de Ripoll. El festival porta el nom de 1.51HB, ha estat coorganitzat per l'Associació de Veïns Ripoll 60 i compta amb més de 60 col·laboradors, entre els quals el Consell Comarcal del Ripollès, que hi posa un bus de les festes el dissabte 10 de novembre.

El festival arrencarà avui a les 6 de la tarda amb una minidisco adreçada a nenes i nenes d'entre 10 i 15 anys. A partir de les 8 del vespre començarà una nit de dj's amb les actuacions de DJ PJ (revival 70s), els DJ Jordi Lloret Live FM i Jordi Munell (revival 80s), el DJ Doors i DJ Txus (revival 90s-2000) i els DJ Bass Adicts (actual). El dissabte 10 de novembre, el festival continuarà a les 10 del matí amb una cercavila amb els Grallers de Ripoll. A les 11.30 hi haurà un espectacle infantil amb Amadeu Rosell & Cia, a les 15.30 inflables per a la mainada i a les 16.00 cafè d'autor amb les actuacions de Jaume Pla i Jaume Guàrdia. El dissabte es clourà amb un concert, a partir de les 22.00, dels No em fotis i dels grups Sarmiento Reggae Band, La Gallina Afònica, Paracaigudistes Acústics, Bonaflaire i Autista Punk i els Adherits.

Per poder assistir en aquest darrer concert, el Consell Comarcal del Ripollès ha col·laborat amb un servei de bus de les festes que sortirà a les 21.45h de Camprodon, a les 21.55h de Sant Pau de Segúries i a les 22.05h de Sant Joan de les Abadesses i arribarà a Ripoll a les 22.20h. El mateix bus sortirà de Ribes de Freser a les 22.40h i de Campdevànol a les 22.55h i arribarà a Ripoll a les 23.05h. Pel que fa a la tornada, es sortirà de Ripoll a les 3.30h en direcció a Ribes de Freser, amb arribada a les 3.40h a Campdevànol i a les 3.55h a Ribes. En direcció a Camprodon es sortirà a les 4.15h, amb arribada a Sant Joan a les 4.25h, a Sant Pau de Segúries a les 4.35h i a les 4.40h a Camprodon. Les parades de bus seran les habituals de cada municipi.

El festival benèfic es clourà el diumenge 11 de novembre amb un concert dels Randellaires a les 11 del matí, un concert de Juli Piris a les 15.30h i una tarda de ball a partir de les 17.00h.

El preu de l'entrada pels 3 dies de festival és de 10 euros i inclou una consumició. També hi ha activitats puntuals a les quals es pot accedir portant un producte de primera necessitat o pagant 5 euros.

 

Consulteu el cartell

Compartiu-ho amb: