L’emprenedor Xavier Verdaguer, de Califòrnia al Ripollès per compartir la seva experiència

19 de novembre de 2012

Aquest proper divendres 23 de novembre, a les 18.30h, la sala de plens del Consell Comarcal del Ripollès acollirà una xerrada de l’emprenedor Xavier Verdaguer sota el títol d’ Emprèn localment, treballa globalment.

Es tracta de donar a conèixer la trajectòria personal i professional d’aquest emprenedor en sèrie de Barcelona que, en els últims 12 anys, ha creat fins a 7 empreses relacionades amb la innovació i la tecnologia, com Innovalley inc. (www.innovalley.us), una empresa que desenvolupa roba intel·ligent amb teconologia d’última generació amb seus a Barcelona, San Francisco i Palo Alto, Califòrnia. Aquest enginyer i arquitecte tècnic per la Universitat Politècnica de Catalunya va cursar també estudis d’alta direcció a la Universitat d’Stanford, Califòrnia. Als 25 anys va fundar la seva primera empresa de  serveis d’enginyeria de software i comunicació multimèdia i és fundador també de l’empresa de desenvolupament de software Seven4seven i del centre de creativitat Imagine ubicades al conegut Silicon Valley californià.

La xerrada s’organitza en el marc del programa ODISSEU de retorn i inserció laboral dels joves al medi rural. Un programa de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i la Fundació del Món Rural, finançat pel Departament d’Agricultura i  gestionat al Ripollès per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura. Per l’organització de la xerrada, l’entitat ripollesa ha comptat amb la col·laboració del Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès.

L’acte és gratuït i obert a tots els públics.

Compartiu-ho amb: