Miquel Rovira en una jornada amb consells consultius de gent gran a Girona

23 de novembre de 2012

El president del Consell Comarcal del Ripollès i del Consorci de Benestar Social del Ripollès, Miquel Rovira, participa aquest matí a la jornada "Per un futur més clar", a l'EspaiCaixa de Girona. Un acte organitzat en el marc de l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional 2012, que compta amb la participació dels Consells Consultius de la gent gran de les comarques gironines i, més en concret, de representants del Ripollès.

 

La jornada ha comptat amb la participació del conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Cleries.

Participants del Ripollès a la jornada "Per un futur més clar"

El mes de febrer passat es va presentar l'Any Europeu de  l'Envelliment Actiu al Consell Comarcal del Ripollès, moment en el qual Miquel Rovira va manifestar que des del Consell Comarcal s’impulsaria la recuperació del Consell Consultiu de la gent gran al Ripollès, inactiu des de feia dos anys. Una plataforma de participació de la gent gran formada per representants de les diferents associacions de jubilats i pensionistes de la comarca, on es tracten i debaten temes del seu interès.

Compartiu-ho amb: