Crida a participar al Gran Recapte d’Aliments des del Ripollès

30 de novembre de 2012

La Fundació Banc dels Aliments organitza la quarta edició del Gran Recapte d’Aliments a Catalunya 2012 amb el suport de l’Obra Social La Caixa i amb l’objectiu d’arribar a 1,4 tones de queviures. La recollida serà avui 30 de novembre i demà 1 de desembre i es farà des de més de 700 supermercats i mercats del país.

Des del Consorci de Benestar Social del Ripollès i el Consell Comarcal del Ripollès es fa una crida a la ciutadania a participar-hi. A la comarca hi haurà 18 punts presencials de recollida, com els supermercats Condis, Caprabo, Lidl i Valvi-Spar, però també petits comerços de Ripoll, Campdevànol, Sant Joan, Camprodon i Ribes de Freser, tal com informa ElRipollès.info.

També es poden portar aliments als cinc Centres de Distribució d’Aliments en funcionament a la comarca a Campdevànol, Camprodon, Ribes de Freser, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. Uns centres que aquest any estan donant assistència a 225 famílies, que representen 634 persones.

La Fundació Banc dels Aliments és, juntament amb Càritas i la Creu Roja, una de les entitats de distribució d'aliments més importants del país i compta amb seus a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Enguany celebra el seu 25è aniversari.

Compartiu-ho amb: