Últimes oportunitats per obtenir el diploma de monitor de lleure al Ripollès en la modalitat actual

4 de desembre de 2012

El Servei de Joventut del Ripollès ha organitzat un nou curs de monitors/es de lleure infantil i juvenil per tancar l’any. Serà una de les últimes oportunitats per obtenir el Diploma de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure autoritzat per la Direcció General de Joventut en la modalitat actual, és a dir, 275 hores (100 teòrico-pràctiques, 150 pràctiques i 25 de treball personal). A partir del curs vinent, la formació en el lleure s’adapta a les qualificiacions professionals i canviarà l’estructura formativa del curs amb una ampliació de la formació, tant teòrica com pràtica.

El curs intensiu es farà del 22 de desembre al 5 de gener als annexos de la biblioteca Lambert Mata de Ripoll i serà impartit per l’escola d’educadors Quiràlia. El preu del curs és de 215 euros. Els dies lectius seran el 22, 23, 27, 28, 29, 30 i 31* de desembre i 2, 3, 4 i 5* de gener amb l’horari de 9 a 14h i de 15 a 20h (*aquests dos dies només hi haurà classe al matí).

Les inscripcions es poden fer fins al 17 de desembre de forma presencial al Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès (de dilluns a divendres de 8 a 15h i dimarts de 16 a 19h) o en línia a la pàgina web de l’escola d’educadors Quiràlia, www.quiralia.cat. El full de matrícula es pot descarregar a http://joventut.es.cat. Per a més informació: joventut@ripolles.cat. Les places són limitades.

El Servei de Joventut recorda que el diploma de monitor/a autoritza a exercir aquesta funció en colònies, campaments, rutes, camps de treball, menjadors escolar, etc. i que algunes universitats el reconeixen amb crèdits de lliure elecció.

Compartiu-ho amb: