Èxit de la xerrada de l’emprenedor Xavier Verdaguer al Ripollès

10 de desembre de 2012

Unes setanta persones van emplenar la sala d’actes del Consell Comarcal del Ripollès el dimecres passat a la tarda per escoltar les explicacions de l’empenedor en sèrie Xavier Verdaguer. Un públic, majoritàriament jove, que va quedar entusiasmat amb les explicacions de Verdaguer, un gran comunicador que va aconseguir una bona interacció amb el públic. Verdaguer va explicar la seva trajectòria i com s’entèn la cultura de l’èxit i el fracàs als Estats Units.

Va comparar Silicon Valley i Catalunya i va concloure que hi ha moltes similituds amb unes condicions favorables per emprendre nous projectes. La diferència és la cultura emprenedora, molt més desenvolupada a Califòrnia.

Els tècnics del Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès i l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, que gestiona el programa ODISSEU de retorn i inserció laboral dels joves al medi rural, fan una molt bona valoració de l’organització de la xerrada i ja han rebut demandes per muntar més iniciatives que acostin experiències com la de Xavier Verdaguer al Ripollès.

L’acte va comptar amb l’obertura del president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira.

 

Compartiu-ho amb: