El Ripollès acull avui l’assemblea general de l’ARCA

13 de desembre de 2012

L'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), que agrupa els 13 Grups d'Acció Local (GAL) de Catalunya que gestionen els ajuts Leader, celebra avui una assemblea general extraodinària a la seu de l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, al Consorci Ripollès Desenvolupament. Serà encapçalada per Miquel Rovira, president de l'ARCA.

També comptarà amb l'assistència dels presidents i tècnics dels 13 grups locals i del director general de Desenvolupament Rural, Jordi Sala, i la subdirectora general de Planificació Rual, Laura Dalmau, del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Abans de l'assemblea, que començarà a la una del migdia, es coneixeran diverses iniciatives finançades amb Leader del territori, com WEB 3.0 de Camprodon, Pirinat carns de confiança de Campdevànol i el Centre de Desenvolupament Forestal la Solana de Montesquiu.

Consulteu el programa de la jornada

Compartiu-ho amb: