Els Centres Oberts participen en campanyes solidàries a diferents municipis del Ripollès

14 de desembre de 2012

Segons informa el Consorci de Benestar Social del Ripollès, bona valoració de la presència i contribució dels Centres Oberts del Ripollès els passats 6 i 8 de desembre en les Campanyes Solidàries que s’han organitzat a diferents municipis del Ripollès.

Coincidint amb el Pont de la Purísima, els Centres Oberts del Ripollès van participar en la VII Fira de Nadal de Campdevànol  i en el Mercat Solidari de Nadal de Camprodon  amb la finalitat de recaptar fons per a les famílies més necessitades del municipi. L’aportació dels Centres Oberts va ser la venda de  productes  nadalencs  elaborats per  nens i nenes que participen en les activitats del servei.

El Centre Obert el Palmeret de Campdevànol conjuntament amb  l’Associació de Dones el Roser van estar recollint aliments i aportacions econòmiques a llarg de la jornada, a l’estand que portava el nom de La Cistella, nom amb el que és conegut el Centre de Distribució d’Aliments del Municipi.

El Centre Obert Robertus de Camprodon va estar present a la Carpa de la Solidaritat conjuntament amb les escoles, els comerciants, els artistes i  les diverses entitats  del municipi comercialitzant  els productes fabricats  a llarg d’un mes de treball,  pels nens i nenes del Centre. La recaptació obtinguda aquell dia, de més de 3.000 euros, serà gestionada  per Càritas, Creu Roja Camprodon i Serveis Socials de la Vall de Camprodon.

I el Centre Obert El Catllar de Ripoll s’està preparant per participar, el proper 16 de desembre, a la Fira de Nadal de Ripoll, situada a  la plaça de l’Ajuntament, amb presència d’articles nadalencs i d’un arbre de bons desitjos. Els beneficis econòmics d’aquesta venda seran destinats a Somni per a projectes socials del Senegal.

Cal mencionar que tota aquesta campanya solidària no hagués estat possible sense l’ajuda d’algunes famílies dels nostres Centres Oberts que, des de l’inici d’aquesta proposta i fins al dia del mercat s’han implicat activament per tal de gaudir amb els seus fills i filles d’aquesta nova.

 

Podeu veure més imatges a la notícia del Consorci de Benestar Social del Ripollès

Compartiu-ho amb: