Ferrocarrils de la Generalitat constitueix la Comissió Assessora del Ripollès

18 de desembre de 2012

Aquest matí Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), que gestiona les estacions de Vall de Núria i Vallter 2000, ha constituït la Comissió Assessora del Ripollès en una reunió que ha tingut lloc al Consell Comarcal del Ripollès. El president de FGC, Enric Ticó, ha presidit l'acte, que ha comptat amb la presència dels directors de les dues estacions ripolleses, alcaldes de la comarca, com els de Ripoll, Ribes de Freser, Setcases i Camprodon, i representants d'entitats, com el Consorci Ripollès Desenvolupament, la UIER, l'Associació d'Hostaleria del Ripollès, el DAR, etc.

La Comissió Assessora que s'ha constituït avui ja funciona en altres comarques com la Cerdanya i el Pallars Sobirà i "funcionen molt ", segons Enric Ticó. Es tracta d'una eina d'informació directa de Ferrocarrils de la Generalitat cap al territori i viceversa. Es proposa celebrar dues comissions l'any, una abans de la temporada d'hivern i l'altra abans de la temporada d'estiu, per fer balanç del que s'ha fet i propostes de cara al proper semestre.

Enric Ticó ha parlat de la tendència a parlar cada vegada més d'estacions de muntanya i no d'esquí que puguin oferir un servei de qualitat i ofertes d'oci durant tot l'any. Per Ticó, "Vall de Núria ja està funcionant d'aquesta manera i estem treballant perquè Vallter 2000 també funcioni així". En referència a Vallter 2000, Ticó ha anunciat que s'està treballant per crear un espai d'homentatge a la figura de Josep Pujol Aulí, fundador de l'estació, i per acollir la finalització d'una etapa de la propera Volta Ciclista de Catalunya, que tindrà lloc el març de l'any que ve.

Compartiu-ho amb: