Una imatge del torrent de la Masica guanya el concurs fotogràfic del Ripollès, Vall del Ges, Orís i Bisaura

18 de desembre de 2012

Marc Cargol Alonso, de Sant Joan de les Abadesses, ha estat el guanyador del Concurs fotogràfic del Ripollès i de la Vall del Ges, Orís i Bisaura 2011-2012, organitzat pel Consorci Ripollès Desenvolupament, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. La fotografia guanyadora es titula “El torrent de la Masica” i copsa aquest entorn situat a Vallfogona de Ripollès. La imatge ha estat la guanyadora en la categoria de Paisatge (fotografia de la notícia).

D’entre totes les imatges rebudes, un total de 173, el jurat en va triar 10 per cadascuna de les 7 categories a concurs. Els usuaris del Facebook (del Ripollès.com) han escollit la guanyadora de cada categoria, mentre que la vencedora final ha estat escollida un altre cop per un jurat d’entre aquestes 7.

Les altres premiades han estat les següents: en Paisatge Humà, “Felicitat”, d’Anna Climent. En Gastronomia, “Bon profit”, d’Antonina Coromina. En Flora i Fauna, “El Centinella”, de Maria Josepa Compte Anguela. En Patrimoni Cultural, “Llum i foscor”, d’Edgart González. En Activitat forestal, Agrícola i Ramadera, “Restaurant”, de Lluís Bertrans i Rufí. I en Turisme Actiu, “És aquest en Papu?”, d’Edgart González.

L’acte de lliurament dels premis es va fer el dissabte passat al Castell de Montesquiu i va anar a càrrec de la presidenta del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, Rosa Vestit.

Els premis per a cada categoria han consistit en entrades a diversos museus i equipaments d’interès turístic de les zones objecte del concurs, així com forfets per les estacions d’esquí, productes gastronòmics i menús degustació. El gran premi final ha consistit en una nit a l’Hotel Rural Spa Resguard dels Vents de Ribes de Freser, amb accés a la zona SPA i un massatge inclòs per a dues persones, i un menú degustació per a dues persones a la fonda Xesc de Gombrèn (1 Estrella Michelín). La majoria de premis repartits han estat cedits per empreses i equipaments turístics del Ripollès.

Compartiu-ho amb: