L’estelada ja oneja a la façana del Consell Comarcal del Ripollès

20 de desembre de 2012

Aquesta tarda el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, ha hissat l'estelada a la façana de l'edifici. La bandera ha quedat instal·lada al costat de la catalana i l'europea. L'acte ha comptat amb la presència dels consellers comarcals Xavier Cima (CiU), Carme Freixa (cap d'ERC a l'oposició) i Maria Perramon (ERC). Ha excusat la seva presència el cap del PSC a l'oposició, Enric Pérez. També hi eren representants de la JNC, com el seu cap comarcal Jordi Gumí, i Jaume Puig.

Miquel Rovira ha dit que "avui és un dia molt important perquè aquesta casa es vesteix amb el símbol del que viu avui Catalunya, que ja camina cap a l'estat propi". Rovira ha explicat que la institució ha penjat l'estelada a petició de la JNC, si ha reconegut que l'hagués acabat penjant per decisió pròpia. Rovira ha volgut agrair la implicació de tots els grups polítics amb representació al Consell i la tasca que fan entitats com la ANC al Ripollès per la transició nacional.

Jordi Gumí, de la JNC, ha agraït el gest del Consell, "ja que representa els 19 municipis de la comarca" i espera que aviat l'estelada es pugui veure també a la torre del monestir de Santa Maria de Ripoll, malgrat l'oposició del Bisbat. 

Compartiu-ho amb: