Afectacions de la nevada a la comarca del Ripollès

Portada » Notícies » Noticies » Afectacions de la nevada a la comarca del Ripollès

Afectacions de la nevada a la comarca del Ripollès

Publicat el

Afectacions de la nevada a la comarca del Ripollès: aquest matí el transport escolar ha funcionat amb normalitat i no s’han registrat incidències. A mig matí, quan la nevada s’ha intensificat, ens han comunicat el tancament de l'escola rural de Planoles (Escola Núria Morer i Pi), amb una dotzena d'alumnes, per precaució. Un tancament, però, que no afecta el transport escolar. que ha afectat el menjador, que s'ha suspès (en fan ús quatre alumnes). Pel que fa a la resta de centres escolars, de moment, mantenen les classes amb normalitat. Sembla que la nevada està minvant a la vall de Ribes i ens manifesten la normalitat a la vall de Camprodon (fotografia de Setcases feta per Aleix Busquets).