L’any per a l’Envelliment Actiu al Ripollès es clourà a Campdevànol

15 de gener de 2013

Aquest proper dissabte 19 de gener, Campdevànol acollirà l’acte de cloenda de l’Any Europeu per a l’Envelliment Actiu a la comarca del Ripollès. Serà a les 5 de la tarda, amb una actuació del grup Los Salerosos, a la sala Diagonal del municipi.

Hi estan convidades totes les persones, associacions i entitats que han participat a les diferents activitats de l’Envelliment Actiu al Ripollès.

PREMIS ENSEMS 2013
Tot i aquest acte de celebració, les activitats emmarcades dins l’Envelliment Actiu al Ripollès continuaran amb els premis Ensems 2013, un concurs de fotografia que vol premiar les imatges més originals i creatives de les trobades generacionals organitzades a les diferents residències geriàtriques de la comarca.
Es poden presentar fotografies fins el dia 15 de febrer de 2013 a l’adreça del Consorci de Benestar Social del Ripollès (cbsripolles@ripolles.cat) i el lliurament de premis serà el 5 de març a les 12 del migdia al Consell Comarcal del Ripollès. Es poden consultar les bases del concurs a: http://premisensems.wordpress.com/about/

ALTRES ACCIONS
Al llarg de 2012 el Ripollès s’ha sumat a l’Any Europeu per a l’Envelliment Actiu i la Solidaritat Internacional organitzant un conjunt d’actes i activitats sota la coordinació del Consorci de Benestar Social del Ripollès.

Entre d’altres, s’ha creat un bloc propi: http://envellimentactiuripolles.wordpress.com i es va fer una marxa popular simultània a Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i Camprodon amb la participació de 200 persones (4 de novembre de 2012) amb el nom de “Caminem per l’envelliment actiu”.
 

Compartiu-ho amb: