Primer concurs fotogràfic ‘Mirada femenina’ al Ripollès

4 de febrer de 2013

Dins els actes de celebració a l’entorn del Dia de la Dona, el proper 8 de març, el Consorci de Benestar Social del Ripollès, juntament amb les associacions i grups de dones del Ripollès, han convocat el primer concurs de fotografia sobre la dona sota el nom de Mirada Femenina. L’objectiu del concurs és promoure la visibilització de les dones en tots els àmbits de la vida: educatiu, laboral, familiar, d’oci, social… fomentant a través de l’activitat creativa tant les mancances com els èxits de les dones.

S’hi poden presentar fotografies que reflecteixin emocions, que connectin amb la força i l’energia femenina i que donin a la dona la veritable dimensió que es mereixaixí com el protagonisme real que en el dia a dia.

Es poden presentar fotografies durant tot el mes de febrer i fins al dia 1 de març al correu electrònic cbsripolles@ripolles.cat. Hi haurà un trofeu per a les tres primeres classificades, que hauran estat escollides per un jurat format per dues fotògrafes expertes. La resolució i l’entrega de premis es farà el dia 6 de març, a partir de la 6 de la tarda, després de l’acte d’inauguració d’una exposició que hi haurà a la Sala Abat Senjust de Ripoll. Lliurarà els trofeus la coordinadora territorial  de l'Institut Català de la Dona de Girona, la Sra. Fina Surina

Ripoll, Capital de la Cultura Catalana 2013, és un dels patrocinadors dels premis.

Les primeres imatges que opten al concurs, així com més informació sobre el certamen i les bases, ja es poden consultar al bloc http://premismiradafemenina.blogspot.com.es/

Compartiu-ho amb: