El Servei de Joventut del Ripollès demana l’opinió per elaborar el Pla Comarcal 2013-2016

12 de febrer de 2013

El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès està elaborant el Pla Comarcal 2013-2016, que ha de pautar les línies a seguir en matèria de joventut al Ripollès durant els propers 4 anys. Per tal de recollir opinions de tots els agents implicats, principalment els joves, però també polítics, tècnics, educadors, etc. s’han elaborat unes enquestes electròniques.

Es tacta de fer un Pla més participatiu, que reculli tots els punts de vista possible, i amb els resultats de les enquestes es volen conèixer les necessitats del territori per poder desenvolupar nous projectes que s’adeqüin a la realitat juvenil comarcal.

El qüestionari demana per l’àmbit formatiu, per l’habitatge, el treball i l’emprenedoria, per la participació i, finalment, sobre l’oci i el lleure. De moment, ja l’han contestat unes seixanta persones. S’hi pot participar a través de l’enllaç següent: http://goo.gl/GkiBd

La idea és tancar el recull d’opinions a finals d’aquest mes de febrer per poder elaborar el Pla durant el mes de març, tot plasmant-hi les idees recollides. A 31 de març el document haurà d’estar fet. Es preveu un Pla continuïsta pel que fa a les grans línies marcades actualment en els àmbits de Salut, Ocupació i Formació, Suport als municipis i Participació.        

Compartiu-ho amb: