El ciutadà pregunta, el president del Consell respon

Portada » Notícies » Noticies » El ciutadà pregunta, el president del Consell respon

El ciutadà pregunta, el president del Consell respon

Publicat el

A partir d'aquest mes de febrer, el programa informatiu del Consell Comarcal del Ripollès, 19×19, que emet cada últim dilluns de mes Televisió del Ripollès, inclourà un apartat en què el ciutadà podrà fer preguntes al president de l'ens, Miquel Rovira. Poden ser qüestions relacionades amb els serveis que presta l'ens (transport i menjador escolar, joventut, cultura, deixalleries, depuradores, serveis tèncis, oficina del consumidor…), qüestions relacionades amb l'actualitat comarcal o amb l'actualitat en general. Podeu fer-nos arribar les vostres preguntes a través del correu premsa@ripolles.cat, Facebook i Twitter.

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page