El Servei de Joventut i el SOC ensenyen els joves del Ripollès a buscar feina

19 de febrer de 2013

El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ofereixen una dinàmica conjunta als instituts de secundària de la comarca per apropar els joves al món laboral. La primera sessió es va fer divendres passat davant d’una vintena d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut-Escola de Sant Joan de les Abadesses.

La sessió, impartida per l’orientadora de l’Oficina de Treball de Ripoll amb la col·laboració dels tècnics del Servei de Joventut, va servir per exposar els recursos i les estratègies que s’ofereixen des del SOC als joves en la transició de l’escola al treball.

La propera es farà amb els alumnes de 4t d’ESO de la Secció d’Institut Germans Vila Riera de Camprodon i s’espera que tingui tan bona acollida com la primera, ja que alguns dels joves van manifestar que estan interessats a buscar la seva primera feina el proper estiu.

Aquesta dinàmica forma part de les diverses actuacions que el Servei de Joventut fa als centres educatius de secundària del Ripollès en el marc del projecte PIDCES (Punts d’Informació i Dinamització dels Centres d’Educació Secundària). Un dels objectius del projecte és mantenir informats i orientar els joves estudiants sobre diferents aspectes d’interès lligats a la seva vida, com ara aspectes acadèmics, de lleure, relacionats amb el món laboral i l’ocupació, recursos municipals, de salut, etc.

Compartiu-ho amb: