Torna el cicle de cinema infantil en català a Ripoll

Portada » Notícies » Noticies » Torna el cicle de cinema infantil en català a Ripoll

Torna el cicle de cinema infantil en català a Ripoll

Publicat el

La projecció de la pel·lícula Hotel Transsilvània donarà el tret de sortida, el proper dissabte 23 de febrer, al nou cicle CINC (Cinema Infantil en Català), que organitzen un any més el Servei Comarcal de Català del Ripollès, l'Ajuntament de Ripoll i el Circuit Urgellenc. El cicle inclou la projecció de cinc pel·lícules els dissabtes a la tarda (18.15h), al cinema Comtal de Ripoll, amb un preu de 4,50 euros per entrada.

A continuació podeu consultar el cartell del cicle CINC de 2013:

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page