El ’19×19′ de febrer amb nou apartat de preguntes del ciutadà

25 de febrer de 2013

Aquest dilluns 25 de febrer, com cada últim dilluns de mes, s'emet el programa informatiu del Consell, el 19×19, per Televisió del Ripollès. El programa conté l'habitual entrevista de repàs de temes d'actualitat amb el president de la corporació, Miquel Rovira, i com a novetat incopora una secció de preguntes del ciutadà.

Es tracta d'un nou bloc en què s'ofereix la possibilitat als habitants del Ripollès de preguntar allò que vulguin saber sobre els serveis o la gestió diària del Consell Comarcal o sobre temes d'actualitat al president i als consellers i conselleres comarcals. En el programa que s'emet aquesta nit (22.30h) es respondran preguntes sobre el fracking, la corrupció i malversació de fons públics i l'atorgament de subvencions. Més informació sobre el programa i l'horari d'emissions

Compartiu-ho amb: