El secretari de Coordinació de les Administracions Locals al Consell del Ripollès

25 de febrer de 2013

El divendres 22 de febrer passat, el secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals, Joan Cañada i Campos, va mantenir una breu trobada amb el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, just abans d'adreçar-se a la inauguració de les noves instal·lacions de l'Aula d'Hostaleria del Ripollès que va presidir (més informació).

Cañada va signar el llibre d'honor de la corporació. La visita es va produir un dia després de l'anunci de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, de despolititzar els consells comarcals per estalviar costos en l'administració pública, en el marc de la nova Llei de governs locals, i deixar el govern d'aquestes corporacions als Consells d'Alcaldes. Una possibilitat que ja havia sorgit amb anterioritat, a principis del 2012, i amb la qual el president del Consell, Miquel Rovira, estaria d'acord: llegiu la notícia Miquel Rovira, a favor dels serveis que presten els consells comarcals de territoris com el Ripollès

Compartiu-ho amb: