Pas alternatiu a la N-260 mentre durin les obres de reparació de l’esvoranc

8 de març de 2013

Unitat de Carreteres de l'Estat a Girona ha informat que des d'aquest migdia, a les 13.30h, es dóna pas alternatiu als vehicles a la carretera N-260 entre Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, en el punt quilomètric 111+350, a l'alçada de Ribamala. Les obres de reparació de l'esvoranc provocat per les pluges de dimecres es poden allargar, com a mínim, durant tota la setmana que ve.

Després de fer les pertinents valoracions i comprovacions tècniques de resistència del carril no afectat per l'esvoranc, des d'Unitat de Carreteres de l'Estat s'ha decidit obrir la circulació per aquest punt i donar pas alternatiu. D'aquesta manera, els vehicles no hauran de fer el desviament per Santigosa i Vallfogona, que provocava uns 40 minuts més de trajecte. En principi, doncs, queden anul·lades les afectacions a nivell de transport regular i de recollida de residus, pel que fa als serveis prestats des del Consell Comarcal del Ripollès.

Compartiu-ho amb: