El Servei de Joventut organitza dues formacions per a l’organització eficient i segura de les festes

4 d'abril de 2013

El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès ha organitzat dues sessions formatives al voltant de l’organització de festes adreçades a administracions, entitats, grups de joves, tècnics, etc. que organitzen esdeveniments, actes lúdics, festes o altres tipus d’espectacles. Es tracta d’oferir formació teòrica i pràctica a tots els agents que treballen en aquest àmbit, que ha despertat l’interès a una vintena de persones que ja s’hi han inscrit.

La formació es divideix en dues sessions que es faran a la sala d’actes del Consell Comarcal del Ripollès:

La primera tindrà lloc aquest proper divendres 5 d’abril, a les 6 de la tarda, sota el títol Eficiència a la festa: proposta de millora en l’organització i seguretat d’esdeveniments. La formació tractarà sobre els principals aspectes legals en la contractació i organització d’espectacles, com escollir les empreses i els equips necessaris, prevenció de riscos laborals i aplicacions eficients que milloren la informació, la seguretat i la velocitat en les produccions,

La segona formació tindrà lloc el divendres 19 d’abril, a les 6 de la tarda, sota el títol Dispensació responsable de l’alcohol i tractarà aspectes com les pautes de dispensació responsable d’alcohol, les estratègies de pervenció de conductes violentes o la reducció de riscos en el consum de drogues.

La inscripció és gratuïta i es pot fer fins a dos dies abans de les formacions, a través del correu joventut@ripollès.cat.

Més informació: joventut.es.cat

Compartiu-ho amb: