Es presenta la central de reserves dels Camins del Bisbe i Abat Oliba

9 d'abril de 2013

El dia 10 d’abril a les 10.30 h, a la sala del Museu Episcopal de Vic, els representants polítics del Consell Comarcal d’Osona, del Ripollès i del Bages i els representants polítics dels ajuntaments de Vic, Manresa, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses presentaran la nova central de reserves del projecte: Els Camins del Bisbe i Abat Oliba impulsat i gestionat per l’Associació Ruta del Romànic des del 2009. Per part del Ripollès hi assistirà el conseller comarcal de Cultura, Jeroni Marín.

La ruta, que dóna forma a Els Camins del Bisbe i Abat Oliba (GR-151), uneix les comarques del Bages, Osona i el Ripollès –des de Montserrat passant per Manresa, Vic, Sant Joan de les Abadesses i Ripoll fins a la frontera-. un total de 230 quilòmetres de recorregut i es troba senyalitzada en les dues direccions de la marxa.

Conèixer les comarques i les ciutats, potenciar el patrimoni, incrementar la oferta turística i conèixer el romànic amb un sol denominador comú, el Bisbe Abat i Oliba, són els principals objectius que l’Associació Rutes del Romànic vol aconseguir amb la creació d’aquesta nova central de reserva per facilitar als usuaris l’organització de l’itinerari i la comercialització de la ruta.

Tot aquest projecte queda recollit al web www.caminsoliba.cat

Compartiu-ho amb: