Rutes del Romànic presenta la central de reserves dels Camins Bisbe i Abat Oliba

11 d'abril de 2013

Els representants polítics de l’Associació Rutes del Romànic, formada pels Consells Comarcals d’Osona, Ripollès i Bages i els ajuntaments de Vic, Manresa, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, van presentar ahir, al Museu Episcopal de Vic, la nova central de reserves del projecte Els Camins del Bisbe i Abat Oliba

La ruta que dóna forma a Els Camins del Bisbe i Abat Oliba (GR-151) uneix les comarques del Bages, Osona i el Ripollès –des de Montserrat passant per Manresa, Vic, Sant Joan de les Abadesses i Ripoll fins a la frontera-. Té un total de 230 quilòmetres de recorregut i es troba senyalitzada en les dues direccions de la marxa.

La presentació, organitzada per l’Associació Rutes del Romànic, tenia per objectiu donar a conèixer als mitjans de comunicació i als futurs usuaris i turistes, l’existència de la nova central de reserves que facilita l’organització de la ruta per etapes i promociona els allotjaments que es troben al llarg del Camí Abat Oliba. El 2009 es va presentar oficialment el projecte del Camí Abat Oliba i en aquesta ocasió l’etapa de comercialització del projecte.

Més informació: nota de premsa

Compartiu-ho amb: