Arriben els XXII Premis Joan Triadú amb la participació de tots els centres educatius del Ripollès

15 d'abril de 2013

El proper dimecres, 24 d’abril de 2013, es farà el lliurament dels Premis Literaris Infantils i Juvenils Joan Triadú, que enguany arriben a la 22a edició, en un acte que començarà a les 6 de la tarda al Consell Comarcal del Ripollès. L’acte servirà, un any més, per homenatjar i recordar la figura de l’escriptor i pedagog ribetà, mort el 30 de setembre de 2010.

El certamen d’àmbit comarcal, amb el qual el Consell vol estimular la creació literària entre els més joves, aquest any ha batut rècord de participació, tant pel que fa a nombre de treballs com al de centres educatius presentats. Enguany, després de la preselecció dels propis centres, s’han presentat 145 treballs (135 el 2011 i 144 el 2012).

Pel que fa als centres, enguany hi hagut participació, per primera vegada, de les 18 escoles i instituts de la comarca. Sónl’Escola Doctor Robert i  la Secció d’Institut Germans Vila-Riera de Camprodon; les escoles Joan Maragall, Els Salesians, Vedruna i  Tomàs Raguer i l’Institut Abat Oliba de Ripoll; l’Escola Mare de Déu de Núria i la Secció d’Institut Joan Triadú de Ribes de Freser, l’Escola Pirineu de Campdevànol, l’Institut Escola de Sant Joan de les Abadesses, les escoles de la ZER Vall del Ter (Les Moreres de Llanars, l’Esquirol d’Ogassa, Els Pinets de Sant Pau de Segúries, la Daina de Vilallonga de Ter i les de la ZER Comte Arnau (l’Escola Núria Pi i Morer de Planoles i l’Escola de Vallfogona de Ripollès) i, finalment, el Centre d’Educació Especial Ramon Suriñach de Ripoll. 

 

Més informació d’edicions anteriors

Compartiu-ho amb: