La ripollesa Núria Jiménez publica l’experiència de la malaltia d’una filla en un llibre

16 d'abril de 2013

La ripollesa Núria Jiménez ha plasmat la seva vivència personal amb la malaltia d'una filla en el llibre Un instant per decidir, una vida per viure-la. En el llibre relata com ha viscut la seva família la malaltia de la filla petita, la Laura, que amb 20 setmanes de gestació va ser diagnosticada d'hèrnia diafragmàtica congènita, una patologia prou greu que obliga a decidir si es vol tirar endavant o no la gestació. A partir d'aquí, Jiménez explica la seva vivència per fer viure i créixer la seva filla petita.

Segons explica la mateixa autora, "penso que puc ajudar aquells que pateixin situacions semblants a no sentir-se sols, a pensar que d'altres persones han passat pel mateix i a veure que han trobat una nova i bonica manera de viure".

El llibre es presentarà aquest dijous dia 18 d'abril, a 2 quarts de 8 del vespre, a la Biblioteca Lambert Mata de Ripoll i es pot trobar a la venda a diversos establiments ripollesos i el dia de Sant Jordi a la parada de l'Escola Salesiana de Ripoll al preu d'11 euros. Una part de la recaptació es dedicarà a la investigació d'aquesta malaltia per part de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Compartiu-ho amb: