L’Escola Comarcal de Música organitza un cicle de concerts d’alumnes al carrer

16 d'abril de 2013

L’Escola al carrer és el nom del petit cicle de concerts d’alumnes que ha organitzat l’Escola Comarcal de Música del Ripollès pels mesos d’abril, maig i juny per donar a conèixer el treball que fan a classe els alumnes de les seus de Ripoll i de Sant Joan de les Abadesses. Seran concerts a l’aire lliure i gratuïts.

El primer concert tindrà lloc aquest proper dissabte, 20 d’abril, a les 6 de la tarda, a la plaça de La Lira de Ripoll i hi participaran una vintena d’alumnes. S’hi podran escoltar actuacions musicals de piano, flauta, guitarra, violí, saxo, clarinet i grups de cambra.

Ja hi ha programat un segon concert també a Ripoll pel divendres 10 de maig a la tarda, coincidint amb l’inici de la festa major del municipi, i se’n preveuen com a mínim dos més durant el mes de juny a d’altres poblacions del Ripollès.

Amb aquest cicle l’Escola pretén visualitzar més la seva tasca i captar nous alumnes de cara al curs 2013-2014.

Compartiu-ho amb: