El Servei Comarcal de Català recorda Espriu amb textos recitats i cantats en homenatge al poeta

18 d'abril de 2013

El dia de Sant Jordi, dimarts 23 d'abril, a les 7 de la tarda, davant la Biblioteca Lambert Mata, tindrà lloc aquesta vetllada de recitació poètica, resultat del taller de lectura dedicat a Salvador Espriu, que va començar el 12 de febrer.

Hi han participat una vintena de persones de la vila, i han respost a la proposta del Servei Comarcal de Català les entitats: l’Aula de Formació d’Adults, Òmnium Cultural,  l’Associació Cultural de la Parròquia de Sant Josep, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Ripoll i els Amics de les Lletres Garrotxines. La valoració d’aquest taller és molt positiva perquè ha permès posar en contacte persones i entitats que podran continuar col·laborant en altres iniciatives conjuntes de dinamització cultural en general i de voluntariat lingüístic en particular.

El contingut del programa el formen els poemes que cada assistent ha proposat, i també el conte Tereseta-que-baixava-les-escales. El músic Amadeu Rossell interpretarà alguns poemes musicats per diferents cantautors, que s’intercalaran en diferents moments del recital. En acabar l’acte, l’Ajuntament inaugurarà l’Espai Espriu dedicat a l’escriptor.

Les activitats de l’Any Espriu a Ripoll acabaran el dia 26, també a les 7 de la tarda, en què l’escriptor i biògraf Agustí Pons pronunciarà la conferència: “La importància de Salvador Espriu, avui”.

Compartiu-ho amb: