Arrenca el Bus de les Festes 2013 amb Sant Eudald

3 de maig de 2013

modulbusEl mes de maig, coincidint amb la festa major de Sant Eudald de Ripoll, el Consell Comarcal del Ripollès inicia el servei Anem de festa amb bus, l’autobúsgratuït que recorre les festes de la comarca amb l’objectiu de promocionar-les, evitar els riscos que comporta la conducció i treballar per a un oci nocturnresponsable i segur. Una activitat que molt bona acollida entre els joves.

Aquest any hi haurà servei per 10 festes majors (Ripoll, Camprodon, Queralbs, Pardines, Ribes de Freser, Vallfogona de Ripollès, Planoles, Sant Pau de Segúries, Sant Joan de les Abadesses i Campdevànol). Com a novetat, també hi haurà servei per la Festa de la Germandat d’Ogassa, el 10 d’agost, i per l’Enkomarca’t, la festa del jovent del Ripollès, que enguany es celebrarà el proper 13 de juliol a Ripoll en motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana 2013.

El primer servei del bus serà els propers 10 i 11 de maig per la festa major de Ripoll. El Bus de les Festes no tornarà fins a finals de juny, amb la festa major de Camprodon, i continuarà amb les festes de juliol, agost i la primera quinzena de setembre.

Per utilitzar el bus és indispensable portar el carnet d’usuari, que té vigència indefinida i, un cop fet, no cal renovar-lo. Actualment hi ha uns 600 carnets fets, expedits des del Servei de Joventut del Ripollès. La sol·licitud per fer-lo, així com els horaris i les normes d’utilització del servei, es poden trobar a les pàgines webs del Consell Comarcal https://ripolles.cat// i del Servei de Joventut https://joventutripolles.wordpress.com/.

Compartiu-ho amb: