L’Escola Comarcal de Música torna a sortir al carrer per Festa Major de Ripoll

7 de maig de 2013

Aquest proper divendres 10 de maig, a les 7 de la tada, els alumnes de les seus de Ripoll i Sant Joan de les Abadesses de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès tornaran a sortir al carrer per donar a conèixer el treball que fan a classe. Serà a la plaça Dama de Ripoll, coincidint amb l’inici de la festa major de Sant Eudald. En cas de pluja, el concert es traslladarà a la Sala Abat Senjust, a la plaça de l'Ajuntament.

El concert començarà just després que finalitzi la 9a trobada de música tradicional del Ripollès a càrrec dels alumnes de 5è de primària de les escoles de la comarca i els Randellaires, a la plaça Sant Eudald. En aquesta ocasió es podran sentir interpretacions amb piano, flauta, guitarra, violí, saxo i clarinet, així com actuacions de grups de cambra i de la coral.

   

Es tracta del segon concert del petit cicle anomenat L’Escola al carrer. El primer va tenir lloc el 20 d’abril passat a la plaça de La Lira de Ripoll i va gaudir de molt bona participació de públic. Se’n preveuen dos més durant el mes de juny a d’altres poblacions del Ripollès.

Amb aquest cicle l’Escola pretén visualitzar més la seva tasca i captar nous alumnes de cara al curs 2013-2014.

 

Més fotografies del concert del 20 de maig a la plaça de La Lira de Ripoll

Compartiu-ho amb: