Tercer concert al carrer dels alumnes de l’Escola Comarcal de Música

23 de maig de 2013

Després de la bona acollida dels dos primers concerts, l’Escola Comarcal de Música del Ripollès tornarà a mostrar el nivell musical dels seus alumnes a peu de carrer. Serà el proper dissabte 25 de maig, a les 12.30h, a la plaça de La Lira de Ripoll. En aquesta ocasió es podran escoltar les actuacions de combos i grups instrumentals.

La darrera actuació va tenir lloc a la plaça Dama de Ripoll el 10 de maig passat (fotos de la notícia), un indret que es va omplir de públic per escoltar les interpretacions dels alumnes de les dues seus de l’Escola, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses.

Amb el cicle anomenat l’Escola al carrer es pretén visualitzar més la tasca del centre i captar nous alumnes de cara al curs 2013-2014.

 

Des del Consell Comarcal del Ripollès, juntament amb la direcció del centre, s’està treballant per oferir noves línies de cara al curs que ve. La primera, donada a conèixer en el ple d’aquest dimarts passat, és un taller grupal adreçat a les escoles d’una hora i mitja de durada que combinarà llenguatge musical i classe d’instrument per un preu més econòmic (35 euros al mes). També s’està treballant amb noves propostes que s’enllestiran en els propers dies coincidint amb període de preinscripcions, de cara al mes de juny.

Compartiu-ho amb: