Caldran nous talls totals de la circulació per la N-260, entre Ripoll i Sant Joan, per les obres de reparació de l’esvoranc

24 de maig de 2013

Després que el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, hagi fet arribar a Foment el malestar del territori per les cues generades a la N-260, a l’alçada de les obres de Ribamala, el cap de setmana passat, ja ha rebut resposta per part de la Unitat de Carreteres de l’Estat a Girona.

El seu responsable, Jorge Verdú, ha contactat telefònicament amb Rovira per lamentar que aquest cap de setmana passat, coincidint amb una elevada afluència de trànsit pel pont de la Segona Pasqua, hi va haver un error en la sincronització dels semàfors que regulen el pas alternatiu. Verdú ha assegurat que intentaran donar una resposta més ràpida si torna a haver-hi un error d’aquest tipus.

D’altra banda, Verdú ha aprofitat per informar que les obres van al ritme previst i que, a principis de juny, s’hauran de col·locar unes bigues de ferro de grans dimensions per sota de la carretera per assegurar-ne l’estabilitat. Això farà que s’hagin de produir talls totals de la circulació en horari nocturn durant alguns dies que encara no s’han precisat.

Unitat de Carreteres s’ha compromès a informar degudament sobre aquests talls i sobre les alternatives de circulació (les carreteres de Vallfogona i de Santigosa).

Les obres de reparació de l’esvoranc van començar a mitjans d’abril i encara no tenen una data de finalització concreta, si bé Verdú confia a poder respectar els terminis donats: de dos a tres mesos.

Compartiu-ho amb: