L’actualitat comarcal, al ’19×19′ del mes de maig

27 de maig de 2013

Com cada últim dilluns de mes, aquesta nit, a les 22.30h, Televisió del Ripollès emetrà un nou programa informatiu del Consell Comarcal del Ripollès, el 19×19. En aquesta ocasió, el president de la corporació, Miquel Rovira, farà un repàs de les principals qüestions que es van debatre i aprovar en el ple del mes de maig. Entre d'altres temes, Rovira parlarà de l'Escola Comarcal de Música del Ripollès, de l'aprovació dels ajuts de transport i menjador escolar de cara al curs vinent, de les mocions aprovades, de les renúncies de dos consellers comarcals i de la situació en què es troben les obres de reparació de l'esvoranc de la N-260, entre Ripoll i Sant Joan. El programa es repetirà el dimarts 28 de maig a les 17.30h i el dissabte 1 de juny a les 17.00h.

Compartiu-ho amb: