La carretera N-260 entre Ripoll i Sant Joan de les Abadesses estarà tancada la nit del 3 al 4 de juny

28 de maig de 2013

Unitat de Carreteres a Girona del Ministeri de Foment ha comunicat que la carretera N-260 entre Ripoll i Sant Joan de les Abadesses quedarà tancada a la circulació de vehicles, en ambdós sentits, des del dilluns 3 de juny a les 22.30 hores fins a les 6.00 hores del dimarts 4 de juny per les obres de reparació de l’esvoranc de Ribamala. Com a alternativa a aquest tram, es pot utilitzar la carretera de Vallfogona (N-260a) i la carretera de Santigosa (GI-521). En cas d'haver d'anar de la Vall de Camprodon fins a Barcelona o fins a Vic es pot passar pels túnels de Collabós (N-260) i Bracons (C-37).

Més informació: Caldran nous talls totals de la circulació per la N-260, entre Ripoll i Sant Joan, per les obres de reparació de l'esvoranc

Compartiu-ho amb: