Festival de final de curs i audicions dels alumnes de l’Escola de Música del Ripollès

4 de juny de 2013

L’Escola Comarcal de Música del Ripollès celebrarà el festival de final de curs aquest proper dijous 6 de juny al Cinema Teatre Comtal de Ripoll. El festival, que consistirà en actuacions a càrrec dels alumnes de les dues seus del centre (Ripoll i Sant Joan de les Abadesses), començarà a les 18.30h.

En aquest concert els alumnes podran demostrar d’una manera lúdica tot allò que han après durant el curs. De cara a la setmana del 17 al 23 de juny, ho hauran de demostrar davant dels professors que els avaluaran ens els exàmens trimestrals de llenguatge i instrument.

En aquesta recta de final de curs, l’Escola també celebrarà les tradicionals audicions, obertes a pares i mares, en l’horari habitual de classes (a la tarda). A la seu de Ripoll, seran el dijous 13 (piano, guitarra elèctrica, flauta, bateria, cant, saxo i cambra), divendres 14 (guitarra elèctrica i clàssica i combos) i dilluns 17 de juny (piano, violí, guitarra clàssica i cambra). A la seu de Sant Joan de les Abadesses, les audicions es concentraran en un sol dia, el dimecres 12 de juny (piano, guitarra elèctrica i clàssica, flauta, clarinet, saxo, violí, bateria i combo).

L’Escola Comarcal de Música del Ripollès compta amb 110 alumnes i espera poder incrementar aquest número de cara al curs que ve, 2013-2014.

Compartiu-ho amb: