El Consell Comarcal del Ripollès reafirma la seva oposició al ‘fracking’

Portada » Notícies » Noticies » El Consell Comarcal del Ripollès reafirma la seva oposició al ‘fracking’

El Consell Comarcal del Ripollès reafirma la seva oposició al ‘fracking’

Publicat el

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, ha tornat a afirmar la oposició de la institució a la investigació i extracció d’hidrocarburs a la comarca. I ho ha fet davant del representant de Teredo Oils, Ignacio Ozcariz, que ahir es va reunir amb el mateix Rovira i l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué.

La reunió l’havia sol·licitat Ozcariz la setmana anterior i el missatge a donar per part de Teredo Oils era el de “fer un replantejament del debat sobre la prospecció i extracció d’hidrocarburs i que sigui la mateixa societat que decideixi com es vol fer”. Rovira i Roqué van contestar a Ozcariz que “precisament és aquesta societat civil la que ha decidit que no vol fer res i que així ho creuen també les institucions”.

Rovira, de fet, es va reafirmar amb el Compromís d’Orís contra el fracking, subscrit per seixanta-quatre d’ajuntaments i cinc consells comarcals (entre els quals el del Ripollès) el passat mes de març. La reunió, que va durar encara no mitja hora, va servir per mostrar clarament el rebuig a la proposta d’investigació i extracció de Teredo Oils.