El Consell Comarcal del Ripollès reafirma la seva oposició al ‘fracking’

12 de juny de 2013

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, ha tornat a afirmar la oposició de la institució a la investigació i extracció d’hidrocarburs a la comarca. I ho ha fet davant del representant de Teredo Oils, Ignacio Ozcariz, que ahir es va reunir amb el mateix Rovira i l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué.

La reunió l’havia sol·licitat Ozcariz la setmana anterior i el missatge a donar per part de Teredo Oils era el de “fer un replantejament del debat sobre la prospecció i extracció d’hidrocarburs i que sigui la mateixa societat que decideixi com es vol fer”. Rovira i Roqué van contestar a Ozcariz que “precisament és aquesta societat civil la que ha decidit que no vol fer res i que així ho creuen també les institucions”.

Rovira, de fet, es va reafirmar amb el Compromís d’Orís contra el fracking, subscrit per seixanta-quatre d’ajuntaments i cinc consells comarcals (entre els quals el del Ripollès) el passat mes de març. La reunió, que va durar encara no mitja hora, va servir per mostrar clarament el rebuig a la proposta d’investigació i extracció de Teredo Oils.

Compartiu-ho amb: