Última oportunitat al Ripollès per obtenir el títol de monitor de lleure amb el pla d’estudis actual

17 de juny de 2013

A partir de l’octubre, els cursos de monitor/es i directors/es de lleure presentaran novetats pel que fa al pla d’estudis, bàsicament, un augment de les hores lectives i, per tant, també dels preus per treure’s els diplomes i els carnets oficials emesos per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

En el cas dels cursos de monitors, la part teòrica incrementarà 50 hores i la pràctica 10 hores. Abans que això passi, el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès, juntament amb l’Escola d’Educadors Quiràlia, ha organitzat un nou Curs de monitor de lleure infantil i juvenil, que es farà del 29 de juny al 21 de juliol, al Casal de joves El Galliner de Ripoll.

Aquesta serà la darrera oportunitat per treure’s el títol amb el pla d’estudis actual al Ripollès i amb un preu de 210 euros. Els horaris del curs seran de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia i hi haurà una estada en una casa de colònies els dies 20 i 21 de juliol.

Les inscripcions encara estan obertes, fins al 26 de juny, i cal fer-les a través del Servei de Joventut del Consell. Més informació a http://joventut.es.cat o a http://www.quiralia.cat.

Compartiu-ho amb: