3a edició del ‘Gaudeix de l’estiu’ i preparatius per ‘l’Enkomarca’t 2013’

21 de juny de 2013

Els joves que tinguin entre 12 i 17 anys de la comarca encara són a temps d’inscriure’s a les activitats del Gaudeix de l’Estiu 2013. El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès, juntament amb els ajuntaments dels municipis participants, ofereix un any més aquesta iniciativa, que inclou activitats de lleure durant el mes de juliol.

Campdevànol, Camprodon, Ribes de Freser, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses són els municipis que acolliran aquestes activitats, que consistiran en tallers de maquillatge, tennis taula, cartes, escalada, tatuatges de henna, orientació, BTT, videojocs, karaoke… A més, hi haurà diferents sortides: a un parc aquàtic a Lloret de Mar, a fer paintball i a banyar-se al llac de Banyoles, a la platja de Pineda de Mar i a fer una acampada a la muntanya de Sant Antoni de Sant Joan de les Abadesses.

Les inscripicions a les diferents activitats es poden fer fins al 28 de juny a través del mateix Servei comarcal de Joventut o al Centre Cívic la Confiança de Campevànol, a l’Oficina de Turisme de Camprodon, a l’Oficina de Turisme de Ribes de Freser, al Casal de Joves de Ripoll o al Centre Cívic El Palmàs de Sant Joan de les Abadesses.

És el tercer estiu que s’organitza aquest format d’activitats a nivell comarcal i s’espera arribar al centenar de joves que hi va participar l’any 2012. En l’edició del 2013 hi col·laboren la Direcció General de Joventut i l’empresa Aigua de Ribes, que donarà aigües durant algunes activitats.

Més informació edicions anteriors:

Conclusions positives de la segona edició del "Gaudeix l'estiu al Ripollès"

Uns 70 joves participen en el primer 'Gaudeix de l'estiu' comarcal

 

L’Enkomarca’t 2013 escalfa motors

El Servei de Joventut del Ripollès també està acabant d’enllestir el programa de la festa del jovent del Ripollès, que enguany es farà a Ripoll coincidint amb la Capitalitat de la Cultura Catalana. Enlloc de fer-se a l’octubre, com en anteriors edicions, l’Enkomarca’t 2013 tindrà lloc el 13 de juliol. De moment, ja estan obertes les inscripcions al torneig de futbol 7 i al torneig de bàsquet 3×3 que es farà durant la jornada i se sap que també hi haurà sopar de jovent i concert, entre d’altres activitats. Més informació: http://joventut.es.cat

Compartiu-ho amb: