La cohesió comarcal al ’19×19′ del mes de juny

25 de juny de 2013

Ahir, a les 22.30h, Televisió del Ripollès va emetre el programa informatiu del Consell Comarcal del Ripollès corresponent al mes de juny. En aquest 19×19, el president, Miquel Rovira, va fer un repàs de l'actualitat comarcal destacant la jornada sobre el present i el futur del Ripollès que va tenir lloc el 15 de juny passat (més informació).

Rovira també va repassar altres qüestions com el rebuig del Ripollès a la inspecció i prospecció d'hidrocarburs davant d'un representant de Teredo Oils, les visites del director del SOC i d'una representant de la Comissió Europea al Consorci Ripollès Desenvolupament i a l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura respectivament i les activitats que prepara el Servei Comarcal de Joventut de cara al mes de juliol.

El programa es repetirà avui dimarts 25 de juny a les 17.30h i dissabte 29 de juny a les 17.00h.

Compartiu-ho amb: