Avís a les persones consumidores sobre vendes a domicili

28 de juny de 2013

L’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor informa que coneixement de la visita a la comarca de comercials que ofereixen comprar maquinària relacionada amb la salut o amb el sanejament de l’aigua. En cas que rebeu alguna d’aquestes visites, sense haver-ho sol·licitat prèviament, examineu els productes i valoreu si us interessen i la conveniència i necessitat d’adquirir-los. També aneu amb compte amb la documentació que lliureu i la que signeu.

En cas que decidiu comprar i signeu la comanda, recordeu que, en exercici del vostre dret de desistiment, disposeu d’un termini de 7 dies, a comptar des de la signatura del contracte, per exercir-lo, tal com us han d’informar en el mateix full de contractació, sense haver de donar cap explicació.

Per a qualsevol dubte o pregunta, contacteu amb l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor del Consell Comarcal del Ripollès, al carrer Progrés núm. 22 de Ripoll, al telèfon 972 70 32 11 o al correu consum@ripolles.cat.

Compartiu-ho amb: